ONLINE törzsvásárlói rendszer

ONLINE törzsvásárlói rendszer leírása - szabályzata

 

LEGYÉL TE IS ONLINE TÖRZSVÁSÁRLÓNK!

 

A KeS Papír páratlan kínálattal áll a vevők rendelkezésére, akik kiváló minőségű hazai és külföldi gyártók sokaságából válogathatnak üzleteinkben és webáruházainkban.

Törzsvásárlói kedvezményt kínálunk a webáruházunkban vásárlóinknak, amely 6% kedvezményre jogosít. A kedvezmény azon vásárlóinknak jár, akik egy regisztrált fiókkal egy, vagy több alkalommal, de minimum 10.000 forint összértékben sikeresen lezárt rendelést tudhatnak magukénak. A kedvezményt a rendszert automatikusan kalkulálja és több helyen fel is tünteni a vásárlás folyamán.

Tehát a kedvezményt az összes eddigi rendelés összege alapján kapja meg a felhasználó. Minden vásárló, akinek az összes eddigi rendelése meghaladta a 10.000 forintot automatikusan megkapja a 6% kedvezményt a következő vásárlásai végösszegéből.

A 2019.10.29-én 00:45-kor bevezetett online törzsvásárlói kedvezmény rendszer visszavonásig érvényes, és más kedvezményekkel nem összevonható, valamint a bevezetés előtt leadott rendelésekre nem igénybe vehető (a 2019.08.03 22:33 és 2019.10.29 00:45 közt az alap 3%-os kedvezményre jogosultságot nyertek automatikusan a 6%-os kategóriába kerülnek).