KeS "múzeum"

A MARLEN története

2018.03.29 13:20

A Marlen céget Mario Esposito vezérigazgató és Antonio Esposito kivitelezési igazgató alapította 1982-ben. A Marlen exkluzívan “A különbséget alkotó” luxus kivitelezésű kézzel készített írószerei egyedülálló, magas minőségű, kézimunkák. Mesteremberei a kifejező művészet eredeti formáját felhasználva hozzák létre korlátozott számban kiadott kollekcióikat.

A Marlen presztízs kollekciói gyűjők díjnyertes tulajdonává vált szerte a világon. A húsz éves újító tervezés visszatükrözi a tegnap és ma kultúrális, történelmi, technológiai és művészi mozgalamait. A cég sikere az elszántságnak, odaszentelésnek, az emberek, termékek és a szervezet összefogásának eredménye. Mario Esposito dinamikus vállalkozó, aki a vállalat világméretű piaci stratégiái mögött áll. A cég disztribúciós arányának folytonos növelése és bővítése érdekében sikeresen használta fel hatalmas kereskedelmi tudását, és kitűnő kapcsolatait. Mára kiváltsággá és megtiszteltetéssé vált egy Marlen íróeszköz tulajdonosának lenni.

Antonio Espositio engedett annak a kihívásnak, hogy saját maga tervezze meg a kézművesség mesterdarabjait. Inspirációját a “Corinthian Capital” –tól kapta, mely évezredeken keresztül képes volt az ősi Görögország boltíveit támogatni túlélve az idő végtelen próbáját. Ez keltette életre a különleges “Marlen Clip”-et.

A Marlen két igazgatója odaszánt aranyműves mesterek csoportjával van támogatva, akik a büszkeségüket munkájukba dolgozzák be, és akik kitűnő csapatszellemükről híresek. Minden egyes tag betölti a kifejező művészet rájuk vonatkozó feladatát. Mindezt tökéletes pontossággal, hiteleséggel és a minőség érdekében professzionális tapasztalataik felhasználásával teszik, megőrizve a Marlen termékek elsődleges célját: a minőséget, a presztízst és a kézművességet.

Marlen “A különbséget alkotó“

 

A minőség

“Il piacere di scrivere e …leggere nel tempo”, (“Az írás öröme… olvasni az időben”) vállalatuk eredetének ez volt a születést adó mottója, mely a Marlen íróeszközök mesterdarabjainak eltévszthetetlen karakterét tartósan elpecsételte. Az elmúlt évtizedekben ez nem csupán a különleges minőségért, örökségért és tartósságért folyó kutatás volt, de a kényelmes írás széleskörű elősegítése is.

Az elegancia

A Marlen a legkifinomultabb, és legfejlettebb íróeszközöket ékesíti, melyek inspirációjukat az építészet szépségéből, költői ragyogásból, fontos történelmi eseményekből merítette. Sok értékes kollekció a kultúra és az irodalom nagy művészeinek állít tiszteletet. A technikai tökéletesség, az idő eleganciájának sikeres megragadása, alkotásainkat egyedivé teszi.

A tradíció

Mindegyik konstrukció a halhatatlan művészetet gyakorló kézműves mesterek márkás elképzelését tükrözi vissza. A Marlen luxus írószerei a dinamikus kézművesség remek darabjai, egyesítve a múlt, jelen, és jövő életstílusát.

Az újítás

Marlen nagy örömmel mutatja be limited edition (korlátozott kiadású) és speciális kollekcióját, melyek a keresett íróeszközök használatának végtelen örömforrását adják. A “Írás Mesterdarabjai” motto meghatározza a Marlen eltéveszthetetlen karaktereit, melyek a folyamatos kutatás, a kifinomult anyagok, a tartósság, és a kitünően részletezett és kényelmesen használható íróeszközök.

Az elsődleges anyagok

Az elsődleges nyers alapanyagok gondosan vannak kiválogatva, oly módon felhasználva, hogy kiemelje a toll képét és témáját. Celluloid, acetát, ebonit, .750/18KT arany fehér, rózsa és sárga változatban, .925 sterlig ezüst, .950 platina, titánium, akril műgyanta, speciális kézzel festett lakkok és eredeti szantálfa.

Az egyediség

Mindegyik írószer mely töltőtollak, rollerek, golyóstollak variációiban kerül a piacra, Olaszországban kézzel lett készítve. A tollhegyek lehetnek 18KT EF, F, M, B, BB méretűek. Ezekkel a termékekkel  tiszteletet adunk fontos történelmi témáknak, melyek vállalatunk gondolkodásmódját alátámasztják. Így az írás művészetéhez könnyen használható, gyengéd és egyedi eszközt alkotunk.