Bélyegzőkészítés

A KeS Papír üzleteibe a nyomós Colop bélyegzők teljes választéka raktárról érkezik, így válik lehetségessé, hogy akár a megrendeléstől számított következő munkanapon már át is vehetők a kívánt rendelések. A termékválaszték pedig lehetővé teszi, hogy szinte minden bélyegzéssel kapcsolatos kérésre teljeskörű megoldást kínáljunk. Jöjjön el üzleteinkbe, kérje eladóink segítségét és vegye kézbe mielőbb elkészült bélyegzőjét. Amennyiben Önnek kényelmesebb, a lenti PDF segédlet használatával kiválaszthatja a pontos típust, megrendelését pedig leadhatja a rendel@kes.hu emailcímre.

A legnépszerűbb típusokat feltöltöttük webáruházunkba, így gyorsabban leadható a rendelés. Kérnénk rendelés esetén a típus mellé a minta alapján írja meg melyik sorba milyen szöveget szeretne, illetve hagyja meg elérhetőségeit, hogy kollégánk egyeztetés végett keresni tudja.

Amennyiben a webshopban nem található az elképzelésnek megfelelő típus, ajánljuk az alábbi linket, ahol megtalálható egy kibővített COLOP bélyegző lista,részletes  leírással, mintanyomattal, PDF formátumban (7Mb - angol).

EZEKRE A BÉLYEGZŐKRE RENDELÉST AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN VESZÜNK FEL: +3613172023, rendel@kes.hu