Törzsvásárlói kártya (csak üzleteinkben)

A KeS TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA IGÉNYLŐ OLDAL AZ ALÁBBI LINKEN ELÉRHETŐ.

 

Törzsvásárlói rendszer leírása - szabályzata

A KeS Papír páratlan kínálattal áll a vevők rendelkezésére, akik kiváló minőségű hazai és külföldi gyártók sokaságából válogathatnak üzleteinkben és webáruházainkban. Törzsvásárlói kártyát kínálunk felnőtt és gyermek vásárlóinknak egyaránt, amely 5% kedvezményre jogosít üzleteinkben történő vásárlás esetén. A törzsvásárlói kártya igénylő űrlap az alábbi linken is elérhető...

A KeS Papír törzsvásárlói kártyája kedvezményes vásárlásra jogosít. A törzsvásárlói kártya a KeS Papír üzleteiben vagy online igényelhető, és a kiadást követően azonnal használható.

Az igénylő aláírásával, vagy az online regisztrációs űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztatást, és hírlevelet kapjon a KeS Papír legújabb termékeiről, ajánlatairól. A törzsvásárlói kártya igénylő űrlap az alábbi linken is elérhető...

Az engedmény nem vonatkozik az akciós termékekre, valamint a web-áruházainkban vásárolt árucikkeinkre.

A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes. A KeS Papír törzskártya használók részt vesznek az éves ajándéksorsoláson, valamint rendkívüli akcióinkban, melyek kizárólag a törzskártya tulajdonosok részére készülnek.

A személyes adatokat a KeS Papír a törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, és kizárólag saját célra használja fel, azt harmadik félnek nem adja ki.

A KeS TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA IGÉNYLŐ OLDAL AZ ALÁBBI LINKEN ELÉRHETŐ.