Iskolakezdéshez bevásárol a KeS Papír

 

Kedves Érdeklődő!

Senki sem szeret bevásárlólistával boltról boltra járni, miközben az értékes időnket mással is tölthetnénk!

Az alábbi új díjmentes szolgáltatásunkkal igyekszünk a vásárlóink maximális kényelméhez hozzájárulni.

Segítünk elkerülni az órákig tartó keresgélést, a főbb termékek paramétereinek összehasonlításával és az iskolakezdési csomag összeállításával járó minden bonyodalmat.

Mostantól nem okoz gondot az iskola által adott iskolaszer lista sem, mely az iskolakezdés elengedhetetlen feltétele.

A KeS Papírral a legkényelmesebb és leggyorsabb módon lehet elintézni az iskolakezdéshez a bevásárlást, ezzel időt és a legtöbb esetben pénzt is megtakarítva, hiszen szakképzett munkatársaink megkeresik az ár-érték arányban legmegfelelőbb termékeket. A KeS Papírnál minden megtalálható, ami az iskolakezdéshez kell.

Amennyiben az alap kínáltunkban nem szerepel egy keresett termék/márka, úgy azt a legrövidebb időn belül beszerezzük, vagy ha ez nem áll módunkban, helyettesítő terméket ajánlunk.

 

A folyamat gyors és egyszerű:

1. Készíteni kell egy jó minőségű képet az iskola által adott és/vagy a saját bevásárlólistánkról (csupán annyi kérésünk van, hogy a kézzel írt listák legyenek könnyen olvashatóak).

2. Az egyeztetés hatékonyságát nagy mértékben segíti, a név, az e-mail cím, a telefonszám és az egyéb mezők kitöltése.

3. Ezek után csak a listát/listákat csatolni kell.

4. Az ÁSZF és az adatkezelési tájékoztató elfogadása az "ELKÜLD" gombbal a folyamat befejeződött.

Ezt követően kollégáink 72 órán belül összekészítenek egy ajánlott bevásárlókosarat, majd elküldik e-mailben a hozzáférési adatokat (TIPP: ajánlott ez alatt az időszak alatt - létező/meglévő regisztráció esetén - nem belépni a felhasználónkba, nehogy véletlenül hibát okozzon egy esetleges párhuzamos belépés. Célszerű az ajánlatunk megérkezéséig belépés nélkül böngészni az oldalunkat.)! Ezekkel bejelentkezve a www.kes.hu webáruházunkba máris látható az ellenőrzésre váró bevásárló kosár. Ez az összeállítás módosítható, mind a termékek, mind azok mennyisége szabadon megváltoztatható, sőt igény szerint akár új termékkel/termékekkel is kiegészíthető.

Amennyiben véglegesnek tekinthető a kosár tartalma, a profil fülön az "adatmódosítás" ablakban kell csupán megadni az átvételhez/kiszállításhoz szükséges adatainkat, majd a kosárra és a megrendelésre kattintva, csupán pár gombnyomással elküldhető a megrendelés, amit a legrövidebb idő alatt összekészítünk.

Utolsó lépésnek értesítjük kedves vásárlónkat, hogy a megrendelés átvehető, vagy - igény szerint - átadtuk a kézbesítésre.

Az "iskolakezdéshez bevásárol a KeS Papír" DÍJMENTES szolgáltatásunkkal az akár több óráig elnyúló keresgélés jelentősen rövidíthető.

Az ajánlatkérés az alábbi űrlap kitöltésével akár azonnal megkérhető:

(az "ELKÜLDÉS" gombra kattintva "ÜZENET ELKÜLDVE" felugró ablak jelzi, hogy sikerült a feltöltés, amennyben ez nem történik meg, vagy 24 órán belül nem küldünk visszaigazolást, úgy javasoljuk az űrlap újbóli kitöltését)

Név
E-mail cím
Telefonszám
Iskola által adott szükséges felszerelések
Iskola által adott szükséges felszerelések (2. oldal)
Iskola által adott szükséges felszerelések (3. oldal)
"Saját" bevásárlólista iskolakezdéshez
"Saját" bevásárlólista iskolakezdéshez (2. oldal)
"Saját" bevásárlólista iskolakezdéshez (3. oldal)
Diák neme:
lány
fiú
Érdeklődési köre (pl. foci, állatok, robotok, lovak, stb.):
Képzési forma
óvoda
általános iskola
gimnázium vagy szakközépiskola
Hányadikos lesz?
Egyéb megjegyzés:
Elolvastam az általános szerződési feltételeket, és az adatkezelési tájékoztatót!
Igen!
Nem, de még az elküldés előtt megteszem!