Hírek

2018.06.22 - AKTUÁLIS AJÁNLATUNK
Akciós iskolaszerek 15-35% kedvezménnyel a készlet erejéig! Tovább...
ARS UNA CUTE AND WILD ANATÓMIAI ISKOLATÁSKA Tovább...
VB SZURKOLÓI MASZKOK NAGY VÁLASZTÉKA Tovább...
HERLITZ SMART  GIRLS MELODY CHEF ISKOLATÁSKA Tovább...
PILOT PRIXION CLICKER ROLLERTOLL ÉS ACROBALL GOLYÓSTOLL Tovább...
ARS UNA CUTE AND WILD 475 ML-ES KULACS Tovább...
HERLITZ BLISS SOCCER ISKOLATÁSKA Tovább...
PAPERBLANKS BUTIKKÖNYV SOLIS MINI VONALAS Tovább...
KeS Papír - minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban
2018.06.10

Napra pontosan 75 éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

Ebből az apropóból szívből ajánlunk egy igazán különleges tollat a PARKER JOTTERT, amiből az 1954-es gyártása óta a világhírű cég közel 1milliárd! darabot gyártott már le. Válaszd ki az egyéniségedhez leginkább illő színt, hiszen a klasszikus feketétől, a merész piroson át, egészen a vagány narancsig számtalan színből válogathatsz.

Keresd a Parker Jotter tollainkat az alábbi linken:
https://goo.gl/s69tpX

A golyóstollról és Bíró László József életéről még több érdekességet az alábbi linken találsz:
https://goo.gl/R6vwSH

KeS Papír - minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban
2018.06.05
Kedves Vásárlóink!
"ISKOLAKEZDÉSHEZ BEVÁSÁROL A KES PAPÍR" címmel kibővítettük szolgáltatásaink körét. Ezt az ingyenes szolgáltatást igénybevéve, gyorsan és egyszerűen elintézhető az iskolakezdéshez szükséges nagybevásárlás.
Üdvözlettel,
KeS Papír - minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban
2018.05.23
Kedves Vásárlóink!
Akciós termékeinket külön menüponton keresztül is elérhetővé tettük, így kategóriától függetlenül is böngészhetőek ezek a termékeink. Minden akciós terméknél visszaszámláló jelzi az akció hátralévő idejét, ettől függetlenül nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást, mert az akciós termékek a készlet erejéig kaphatóak.
Üdvözlettel,
KeS Papír - minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban
2018.05.15
Kedves Vásárlóink!
A mai nappal megnyitottuk megújult webáruházunkat. Jó nézelődést, vásárlást kívánunk! Áruházunkat a jövőben is folyamatosan fejleszteni fogjuk, melyhez a fontos vásárlóink minden visszajelzése, ezért örömmel fogadunk minden pozitív és negatív kritikát.
Ajánljuk mindenki figyelmébe a www.paperblanks.hu webáruházunkat is, ahol a teljes Paperblanks és Paper-Oh kínálat megtalálható.
Üdvözlettel,
KeS Papír - minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban
2018.04.22
KEDVES VÁSÁRLÓINK!
AZ ELMÚLT ÉVEK MŰKÖDÉSI ÉS FELHASZNÁLÓI TAPASZTALATAIT ÉRTÉKELVE MEGNYITOTTUK ÚJ WEBÁRUHÁZUNKAT, MELY ÉLES TESZTÜZEMBEN FUT ÉS FOLYAMATOSAN FRISSÜL.
KÖSZÖNJÜK KEDVES VÁSÁRLÓINK MEGÉRTÉSÉT ÉS TÜRELMÉT!

KeS Papír - minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban

2018.07.17 - MILYEN A JÓ ISKOLATÁSKA?
#iskolatáska választási kisokos
#hogyan válasszunk iskolatáskát
#milyen a jó iskolatáska

Mára már teljesen természetes, hogy az iskolatáska piacon szinte minden magára valamit is adó gyártó a táskái tervezésénél fokozottan figyel az anatómiára, a párnázottságra, a fényvisszaverő elemekre és a sokrétű állíthatóságra. Azonban még sem ezeket a szempontokat kell elsősorban figyelembe venni, amennyiben a megfelelő táskát szeretnénk kiválasztani.

Jellemzően iskolatáskákra és iskolai hátizsákokra bonthatjuk a kínálatot.

Az iskolatáskák szerkezetükben rögzítettek, tehát mind teli, mind üres állapotukban stabilan állnak. Jellemzően egykamrásak, a könnyű áttekinthetőség jegyében, ez az elsősöknél lényeges szempont. A táskák alsó része erősített, így védi azt a kosztól, a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől. Így az iskolatáska élettartama is kitolható. A táska teljes nagysága, súlya alapján minden gyermek részére megtalálható a megfelelő iskolatáska. A legkisebbeknek érdemes rövidebb hátsó résszel rendelkező iskolatáskát választani.

Léteznek iskolai hátizsákok elsősök számára, melyeknek fő jellemzője ismérve, hogy két kamrából állnak és méretükben a kisebbekre van tervezve.

A klasszikus iskolai hátizsákok egy, kettő vagy három kamrából is állhatnak, többségében párnázott hátsó résszel. Ebben a kategóriában már megtalálhatóak a cipzáras verziók mellett a tépőzárasak is. Fontos figyelembe venni, hogy minél stabilabb a konstrukció, jellemzően annál nehezebbek ezek a táskák. Szerencsére a modern anyagfelhasználásnak köszönhetően (pl. alumínium váz), sikerült ezen iskolatáskák súlyát is relatív alacsonyan 1kg közelében tartani. Ezek az iskolatáskák általában hosszabb hátsó résszel rendelkeznek, így a nagyobb gyerekek számára ajánljuk.

Fontos, hogy az idősebb diákok számára célszerű hátizsákot választani.

A leggyakrabban előforduló hiba, hogy egy számmal nagyobb táskát választanak a szülők a gyerekeknek. Így hiába tudja a táska amit tudnia kell, még se tudja betölteni a funkcióját a rossz méretezés miatt. A legfontosabb a keresztcsont és a váll közötti távolság.

Lényeges megtalálni tehát az arany középutat az anyagi lehetőségeink, a minőség, a felszereltség és gyermekünk elképzelései között.

A leglényegesebb ajánlások a jó választáshoz:

-          legyen az iskolatáska ergonomikus kialakítású

-          jó ha vannak szellőzőcsatornák, így csökkenthetjük az izzadást

-          a fényvisszaverő elemek, fluoreszkáló anyagok mind gyermekünk védelmét szolgálják

-          min. 3cm széles állítható vállpántok (esetleg feszítőpántok)

-          minél alacsonyabb súly

-          belső tér variálásának lehetősége

-          szilárd és stabil alsó rész

-          vízálló felső kiképzés, mely különösen hasznos ha egyszerűen nyitható vagy zárható

Tanácsok a beállításokhoz

A szíjak beállításánál ügyeljünk rá, hogy váll hosszával egy magasságban legyen a táska felső síkja. Az iskolatáska alsó részének pedig csípő tájékban kell végződnie. Ebben az esetben csak megfelelő méretű az iskolatáska. Fontos, hogy a iskolatáskát gyermekünk a hátán viselje, a vállon és a kézben hordott táska testtartásbeli problémákat okozhat.

Várjuk szeretettel szaküzleteinkben is, ahol szakképzett kollégáink örömmel segítenek a választásban és a beállításokban is!

KeS Papír - minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban