Céginformációk

1991-ben alakult meg a KeS Papír.

A cég tevékenysége: papír, írószer, iskolaszer, irodatechnika, ajándék kereskedés és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások.

Budapesten több szaküzlettel rendelkezik, amelyekben kivételes áruválaszték várja az új és a törzsvásárlókat.

A kiskereskedelmi tevékenységein túl teljes körű cégellátást is vállal, amihez jelentős mennyiségi kedvezményt nyújt.

A hazai kiskereskedelmi tevékenységét kibővítette világhíres külföldi partnerekkel is. Ennek köszönhetően kivételes áruválaszték áll a vevők rendelkezésére.

A sikeres online kereskedelmet is folytat. Több web áruház is áll a vevők rendelkezésére, amelyekben mindenki - időt megtakarítva - kedvére válogathat, és rendelhet. A megrendelt termékeket bruttó 25 ezer forint felett díjmentesen házhoz szállítjuk. A kiszállítás mellett Budapesten a KeS Papír üzleteiben átvehetőek a megrendelt áruk.

A több külföldi céget képvisel. Ezek országos terjesztéséről munkatársaink gondoskodnak, akik közvetlen kapcsolatot teremtve juttatják el az árut a viszonteladók számára.

A hosszú évek óta kiemelten foglalkozik a világhírű Paperblanks márkával. A cég kizárólagos forgalmazója a márkának, amely több mint 10 éve jelen van a magyar piacon. A teljes termék kínálat a www.paperblanks.hu online áruházban megtekinthető és megrendelhető.

A írószer választéka is páratlan kínálatot nyújt az érdeklődők számára. Üzleteinkben több világhírű toll márka található. A legismertebb márkák az Aurora, KeS Pen, Pelikan, Faber-Castell, Parker, Waterman, Zebra, Staedtler, Pilot, Stabilo, Uni, Pierre Cardin. A termékek a web áruházban is fellelhetőek.

Miért érdemes a KeS Papírnál vásárolni?

Első sorban a 30 éves tapasztalat, a vevők érdekeit maximálisan figyelembe vevő kiszolgálás és a több ezres áruválaszték miatt. Az üzleteinkben mindenki megtalálja az elképzelésének megfelelő termékeket és elégedetten távozva gondol arra, hogy a KeS Papír törzsvevőihez szeretne tartozni.

A ehhez törzskártyát biztosít, amellyel már az első vásárláskor is érvényesülhet a cég által nyújtott kedvezmény.

Tovább a szaküzletek listájához...