Töltőceruza Griffix fekete/sárga (00821087)

Cikkszám: 00821087
RAKTÁRON
Töltőceruza Griffix fekete/sárga (00821087)
Töltőceruza Griffix fekete/sárga (00821087)
Cikkszám: 00821087
RAKTÁRON
3 680 Ft
Töltőceruza Griffix fekete/sárga, HB-s ceruzabéllel. A négylépcsős Griffix írástanuló rendszer 2. lépcsőjének terméke. A töltőceruza testen található mosolygós arc segíti az eszköz megfelelő fogását. A griffix® íróeszközök ergonomikus kialakítása elősegíti a helyes kéztartást a természetes és nyugodt íráshoz minden tanulási fázisban. A griffix® optimálisan támogatja a gyermek kezét az írástanulás teljes folyamata során – a kezdetektől fogva.

A.T

A megjelölt 4 napos kiszállítási idő a 'RAKTÁRON' jelzéssel ellátott termékekre értendő és a futárszolgálat átlagos kiszállítási idejét jelzi. 

A KeS Trade Kft. törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Ritkán, de ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. KeS Papír: minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban a Paperblanks termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójától.