OKOS WIFI LED IZZÓ GU10 RGB+CCT, 5,5W (176598)

Cikkszám: 176598
OKOS WIFI LED IZZÓ GU10 RGB+CCT, 5,5W (176598)
OKOS WIFI LED IZZÓ GU10 RGB+CCT, 5,5W (176598)
Cikkszám: 176598
5 390 Ft
Okos Wifi Led Izzó átjáró (gateway) nélkül működik, csak wifi router szükséges.
Intelligens színkavalkád: 16 millió szín közül választhatja ki a hangulatának vagy az alkalomnak megfelelőt - pl. élénk narancssárga színt a nap kezdetére vagy színpompát egy partira.
A Hama Smart Home alkalmazással tetszőleges számú Hama Smart Home termékekkel bővítheti és hálózhatja be intelligens otthonát.
A Hama Smart Home alkalmazással bárhonnan vezérelheti WLAN LED lámpáját és bármikor irányíthatja világítását.
Hangutasításokkal kényelmesen vezérelhet mindenféle fényhatást az intelligens lámpán keresztül Amazon Alexa vagy Google Assistant segítségével.
Magas kompatibilitás: működik az Amazon Alexa, a Google Assistant, a Siri Shortcuts, a Home Connect Plus, az iOS és az Android rendszerekkel. Más gyártók összes Alexa és Google Assistant kompatibilis okosotthon-termékéhez is csatlakoztatható.
Színhőmérséklet: 2700K meleg fehér - 6500K nappali fény
Időzítő vezérlés: az alkalmazásban meghatározhatja, hogy a WLAN-izzó mikor kapcsoljon be és mikor kapcsoljon ki.
A WLAN-ba integrált eszközökkel csoportok vagy jelenetek hozhatók létre, például az intelligens LED lámpa összekapcsolható egy mozgásérzékelővel.
Energiahatékonysági osztály (A-tól G-ig): G
Frekvenciasáv: 2,4GHz
Energiafogyasztás bekapcsolt üzemmódban: 6 kWh/1000h
Lámpafoglalat: GU 10
IP védelmi osztály: IP20

A.T

A megjelölt 4 napos kiszállítási idő a 'RAKTÁRON' jelzéssel ellátott termékekre értendő és a futárszolgálat átlagos kiszállítási idejét jelzi. 

A KeS Trade Kft. törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Ritkán, de ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. KeS Papír: minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban a Paperblanks termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójától.