OKOS WIFI KONNEKTOR, 2300W, 2USB (176612)

Cikkszám: 176612
OKOS WIFI KONNEKTOR, 2300W, 2USB (176612)
OKOS WIFI KONNEKTOR, 2300W, 2USB (176612)
Cikkszám: 176612
8 730 Ft
WLAN aljzatunk átjáró (hub) nélkül működik: nincs szüksége további eszközre, és megspórolja az extra költségeket, mivel az aljzat közvetlen WiFi-kapcsolatot létesít a routerrel.
Nagy teljesítményű, intelligens aljzat: alkalmas minden eszközhöz 2300 W-ig.
Intelligens aljzat USB-vel: közvetlenül tölthet okostelefonokat, táblagépeket és egyéb eszközöket.
A Hama Smart Home alkalmazással bárhonnan vezérelheti a WiFi aljzatát, és bármikor ellenőrizheti a hozzá csatlakoztatott összes eszközt. (Az USB - töltő portok nem vezérelhetőek)
Legyen az Amazon Alexa vagy a Google Assistant: kényelmesen vezérelheti az intelligens otthoni aljzatokhoz csatlakoztatott eszközöket szóbeli parancsokkal.
2 USB töltőcsatlakozás: mindegyik 5V/2.1A/10.5W, max. teljes USB áram: 2.1A
Kézi kapcsoló: az aljzat közvetlenül kézzel is ki- és bekapcsolható.
Fokozott védelemmel a véletlen érintkezés ellen
Operációs rendszer: Android 4.4/iOS 8.0 vagy újabb
Jelátvitel: WiFi
Frekvencia: 2.4GHz
Kapcsolási kapacitás: 2300W
Védelem: IP 20 (beltéri használatra)

A.T

A megjelölt 4 napos kiszállítási idő a 'RAKTÁRON' jelzéssel ellátott termékekre értendő és a futárszolgálat átlagos kiszállítási idejét jelzi. 

A KeS Trade Kft. törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Ritkán, de ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. KeS Papír: minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban a Paperblanks termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójától.