_GRAVÍROZÁS (tollak és apró fémtárgyak) (_grav)

Cikkszám: _grav
_GRAVÍROZÁS (tollak és apró fémtárgyak) (_grav)
_GRAVÍROZÁS (tollak és apró fémtárgyak) (_grav)
Cikkszám: _grav
1 Ft

Az gravírozott ajándéktárgyak máig nagy népszerűségnek örvendenek.

Köztük a gravírozott tollak továbbra is az egyértelmű kedvencek.

A József krt-i üzletünkben gravírozógépet működtetünk, kívánságára a nálunk vásárolt (és arra alkalmas felületű) tollat, vagy apró fémtárgyakat, pld. kulcstartó, pénzcsipesz egyedi gravírozással személyre szóló ajándékká varázsoljuk.

(Megrendeléseket, gravírozási igényt minden üzletünkben felveszünk.)

Legyen szó egy emlékről vagy akár csak egy napi használati tárgyról, a gravírozástól egyedi tollak, bizonyosan hosszú évekig megörvendeztetik a megajándékozottat.

Szolgáltatásunk 10 000.-Ft feletti vásárlás esetén díjtalan.

 

A gravírozásról bővebb információt örömmel adunk az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Nemes István

Telefon: +36309604598 / +3613172023

E-mail: rendel@kes.hu


A.T

Ugrás az összes ISKOLATÁSKÁHOZ / TOLLTARTÓHOZ...

A megjelölt 4 napos kiszállítási idő a 'RAKTÁRON' jelzéssel ellátott termékekre értendő és a futárszolgálat átlagos kiszállítási idejét jelzi. 

A KeS Trade Kft. törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Ritkán, de ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. KeS Papír: minőségi papír-írószerek, irodaszerek, iskolaszerek, tollak széles választékban a Paperblanks termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójától.